Δυνατό φιλικό με Μαλίν δίνει σήμερα ο Βόλος

Μετά την άνετη νίκη με 9-0 επί της Βικτόριας, στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ο Βόλος δίνει σήμερα το δεύτερο τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζοντας την ισχυρή Μαλίν, μια από τις πιο γνωστές και δυνατές ομάδες του Βελγίου.
Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.30 ώρα Ελλάδος και θα διεξαχθεί στην πόλη Γκέερ του Βελγίου.
Η Μαλίν στο τελευταίο της φιλικό αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Σταντάρ Λιέγης, ενώ ηττήθηκε με 7-2 από την Ουτρέχτη και ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Ρόντα.
Η τεχνική ηγεσία του Βόλου στο σημερνό παιχνίδι θα δοκιμάσει και πάλι δύο σχήματα, με τους «κυανέρυθρους» να παίζουν με διάταξη 4-3-3, αλλά και 3-5-1-1. Θα δοκιμαστεί και στο σημερινό παιχνίδι ο 21χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Τερεζίου, ο οποίος προέρχεται από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έπαιξε ως δανεικός στον Καραϊσκάκη, αλλά και στην αλβανική Σκεντέρμπεου.
Δεν θα αγωνιστεί και πάλι ο Νταν Ριένστρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό, αλλά και ο Τάσος Τσοκάν, που δεν έπαιξε στο ματς με την Βικτόρια. Επίσης, δεν μετέχει των προπονήσεων ο Ζαν Πιέρ Ρινέρ, ο οποίος θα μεταβεί στην Ολλανδία άμεσα, μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις