Πολλή δουλειά έχουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου

Πολλή δουλειά έχουν αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς θα πρέπει να κάνουν τον σχεδιασμό του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει τους «ερυθρόλευκους» στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Ήδη έχουν γίνει κινήσεις για την παραμονή αρκετών ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, ενώ οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κινούνται για την απόκτηση παικτών κάτω των 25 ετών (Έλληνες) και κάτω των 23 ετών (ξένοι), ενώ θα αποκτηθούν και τρεις παίκτες πάνω από 25 ετών, εφόσον υπάρξει ποινή περιορισμού στις μεταγραφές στον Ολυμπιακό Βόλου, λόγω μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ.
Θυμίζουμε, πως η ΠΑΕ έχει καταθέσει πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να αποκτήσει το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, μαζί με την εγγυητική επιστολή των 15.000.000 ευρώ.
Όσον αφορά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, αυτή πιθανότατα θα γίνει την Δευτέρα 2 Αυγούστου και στη συνέχεια, αφού ολοκληρωθούν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Όλα αυτά αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα την προσεχή Τετάρτη 21 Ιουλίου, στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Γιώργου Βαζάκα, η οποία θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις