Βόλος και ΟΕΑ/ΝΑΒ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο Νεανίδων

Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται και η Α’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Η πόλη μας, που φιλοξενεί τον όμιλο, έχει διπλή εκπροσώπηση, από τον Βόλο (φωτό πάνω) και τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, που θα έχουν αντιπάλους τους ΠΑΟΚ και Άρη.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην ανοικτή πισίνα του κολυμβητηρίου του ΕΑΚ και οι ομάδες της πόλης μας θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Το εισιτήριο παίρνουν ο πρώτος και ο δεύτερος του γκρουπ.
Στη διάθεση του προπονητή Χρισόστομου Δανιήλ βρίσκονται οι εξής παίκτριες: Βιργινία Νασιάκου, Μαρκέλλα Στεφάνου (τερματοφύλακες), Ειρήνη Καλλιμοπούλου (αμυντικός), Άννα Σκοτίδα (φουνταριστός), Χρυσάνθη Κουφιδάκη, Ελένη Τσιμπερίδη, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Φωτεινή Μπένη, Φωτεινή Βαραλή, Γεωργία Πετροπούλου, Εβίτα Βασιλούδη, Έλλη Παυλίδη, Χρύσα Ταμπάκογλου (περιφερειακοί).
Όπως προαναφέραμε, στον ίδιο όμιλο βρίσκεται και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ. Τις νεάνιδες προπονεί ο Λάμπρος Καρύδας, αλλά επειδή αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην Πάτρα με τους άνδρες του συλλόγου, την ομάδα θα κοουτσάρουν η Βάσω Πατρώνη και ο Κώστας Ιωάννου.
Η βολιώτικη ομάδα ταλανίζεται από αρκετές απουσίες. Έτσι θα παραταχθεί στους αγώνες μόνο με οκτώ πολίστριες, οι οποίες είναι οι ακόλουθες: Ραφαέλα Μίνγκο (τερμαφύλακας), Στεφανία Γιάνναρου, Γεωργία Γιάνναρου, Ανατολή Καρούτη, Ελένη Κωστίμπα, Ελευθερία Κανατά, Βικτώρια Αγγελάκη και Δήμητρα Καραθανασοπούλου.
Το πρόγραμμα του ομίλου στον Βόλο έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/7
1η αγωνιστική
19.00 ΠΑΟΚ-ΟΕΑ/ΝΑΒ
20.30 Άρης-Βόλος

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/7
2η αγωνιστική
09.30 ΠΑΟΚ-Βόλος
11.00 Άρης-ΟΕΑ/ΝΑΒ
3η αγωνιστική
16.30 Άρης-ΠΑΟΚ
18.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Βόλος

Η ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις