Τακτοποιημένη οικονομικά και με τις διαιτησίες η Νίκη Βόλου – Νέο “φιάσκο” για την Καλαμάτα 2019

Νέο “φιάσκο” για την πρωταθλήτρια του Νότου, που δεν κατάφερε να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις για τις διαιτησίες εντός του προβλεπόμενου χρόνου και κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας. Έτσι η Καλαμάτα 2019 μαζί με 13 ακόμη ΠΑΕ καλούνται σε απολογία την Πέμπτη 22 Ιουλίου και ώρα 14:00 στα γραφεία της Ένωσης που εδρεύει το Πειθαρχικό Όργανο.

Να σημειώσουμε πως δεν κλήθηκε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, όπως και πέντε ακόμη ομάδες της κατηγορίας που είχαν φροντίσει να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους εντός του προβλεπόμενου χρόνου.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία

Την Πέμπτη 22/7/2021 και ώρα 14:00 τις ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020, ΠΑΕ ΙΑΛΥΣΟΣ Γ.Α.Σ, ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ, ΠΑΕ ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ Π.Ο., ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, για ότι λεπτομερώς περιγράφεται στην συγκοινοποιούμενη από 14/7/2021 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις