Με Αμανατίδη-Μυροφορίδη η Αναγέννηση Καρδίτσας στη SL2

Συνεχίζει στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στη SL2 ο Περικλής Αμανατίδης όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε ο Παύλος Μυροφορίδης στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση: 

«Η διοίκηση της Αναγέννησης, στα πλαίσια του σχεδιασμού που έχει ήδη ξεκινήσει για τη νέα σεζόν και τη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της super league 2, ανακοινώνει και επίσημα ότι προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Περικλής Αμανατίδης. Η συνεργασία μας υπήρξε απολύτως πετυχημένη και παραγωγική στη δύσκολη προσπάθεια που έγινε για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική και θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για έναν προπονητή που δεν χρειάζεται συστάσεις στον κόσμο της Αναγέννησης και της Καρδίτσας, καθώς γνωρίζει τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας, στην οποία δούλεψε στο παρελθόν με επιτυχία, ενώ έχει καταγράψει ήδη μια ξεχωριστή διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας στο ενεργητικό του έντεκα ανόδους κατηγοριών!

Επίσης, ανακοινώνουμε ότι στα πλαίσια της οργάνωσης του αγωνιστικού τιμ σε επαγγελματικά πλέον πρότυπα και απολύτως εναρμονισμένα με τις νέες και πολλές απαιτήσεις που υπάρχουν, ότι προσελήφθη στη θέση του τεχνικού διευθυντή ο κ. Παύλος Μυροφορίδης. Πρόκειται, επίσης, για ένα πρόσωπο που δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή μια μακρά και ιδιαίτερα πετυχημένη θητεία και τέσσερις ανόδους ομάδων στη super league. Τους καλοσωρίζουμε και τους δύο στη μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης στη νέα σεζόν και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις