Εξαιρετικός ο Βόλος, παρά την ήττα με 2-1 από τη Μαλίν σε φιλικό

Κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του ο Βόλος κόντρα στη Μαλίν, στο δεύτερο φιλικό που έδωσαν οι «κυανέρυθροι» στην Ολλανδία. Μπορεί να ηττήθηκαν με 2-1, από μια ομάδα πιο έτοιμη (το πρωτάθλημα του Βελγίου αρχίζει νωρίτερα από ελληνικό), έδειξαν, ωστόσο, πολύ καλά στοιχεία, αποδίδοντας επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο Βόλος αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Τσοκάνη και Ριένστρα, με τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ να χρησιμοποιεί συνολικά 20 ποδοσφαιριστές (δεν έπαιξε και ο τερματοφύλακας Μάτιτς Κότνικ).

Οι Βέλγοι κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ στο 29’ με τον Σχουφς. Από την πλευρά του ο Βόλος, που είχε τέσσερις τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι με τον Μπαρτόλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος συνέχισε να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Στο 66’ ο Πάολο Φερνάντες με σουτ έγραψε το 1-1. Ωστόσο, οι Βέλγοι άμεσα, στο επόμενο λεπτό, στο 67’, κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ με τον Κάιπερς, παίρνοντας ξανά προβάδισμα στο σκορ.

Στο τελευταίο 20λεπτο, παρά την προσπάθεια των «κυανέρυρθων» το σκορ δεν άλλαξε, με τον Βόλο, πάντως, να κερδίζει τις εντυπώσεις, όπως προαναφέραμε.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος από την Παρασκευή βρίσκεται στην Ολλανδία και κοντά στην ομάδα, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Βαβανέλο.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φεράρι, Λογαράς, Μπαριέντος, Φερνάντες, Βοϊτκόφσκι, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Ροσέρο, Γκιουλέν, Νίνης, Πουρίτα, Τριανταφύλλου, Τερεζίου, Ακριβόπουλος και Κύρκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις