Ανανεώσεις και μεταγραφές στον Πιερικό

Τις πρώτες του μεταγραφές για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Πιερικός που απέκτησε τον μέσο Κωνσταντίνο Χατζηδίμπα, που κατά την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Καραϊσκάκη και τον μεσοαμυντικό Φερνάντο Κόλα, που αγωνιζόταν στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα ανακοίνωσε πέντε ακόμη ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Έτσι παρέμειναν στο ρόστερ του Πιερικού και τη νέα χρονιά στη SL2 οι Χρήστος Μαυρίδης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Αλεξιάδης, Χρήστος Καρανάτσιος και Γιώργος Σκαμπαρδώνης.

Η ανακοίνωση:

«Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για την ομάδα μας ήταν αυτή που πέρασε. Έτσι είναι προγραμματισμένη να κυλήσει και αυτή που έρχεται, με τις ανανεώσεις παραμονής αλλά και τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών για την συμπλήρωση του φετινού ρόστερ του Πιερικού, να αποτελούν το κυρίαρχο θέμα των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες αυτές.

Έτσι, η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως μετά από καθημερινές επαφές, συνεχίζουν να αποτελούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι:

Φλορεντίν Μπουόλι, Νίκος Τζήμας, Σάββας, Τοπαλίδης, Κωνσταντίνος Ίτσιος, Χρήστος Μαυρίδης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Αλεξιάδης, Χρήστος Καρανάτσιος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης.

Ευχόμαστε σε όλους πολλές επιτυχίες με υγεία και το «Π» στο στήθος!

Επίσης αποκτήθηκαν οι:

Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας και Φερνάντο Κόλα. Ο πρώτος είναι γεννημένος 12/05/99, αγωνίζονταν στην FL2 με την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι μέσος και κατάγεται από την Πιερία. Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19/08/2002, αγωνίζονταν στη Γ΄Εθνική με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, είναι ακραίος μεσοαμυντικός και κατάγεται από την Πιερία.

Τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το «Π» στο στήθος!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις