Ρόδος: Νέες προσφυγές και.. άκυρο από Πλέγα, Διαμαντόπουλο!

Πεχλιβανόπουλος και Αρναρέλλης συμπλήρωσαν τη 9άδα των προσφυγών στα «Ελάφια», την ώρα που η διοίκηση προσπάθησε να κλείσει κάποιους ποδοσφαιριστές από το πάνω… ράφι, αλλά πήρε «άκυρα».

Άλλη ομάδα θα κατεβάσει η Ρόδος στη Super League 2. Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται με τις περισσότερες να συνοδεύονται από προσφυγές.
Ήδη έχουν κινηθεί νομικά οι Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Τσίπρας, Γιόνδης, Μποζατζίδης, Παγώνης, Μπαξεβάνος και ακολούθησαν οι Πεχλιβανόπουλος και Αρναρέλλης.

Η διοίκηση των «Ελαφιών» με τα χρήματα που πήρε, όπως όλες οι ΠΑΕ της Football League, από το στοιχημα, έκλεισε κάποιες… τρύπες, δίνοντας οφειλόμενα σε ποδοσφαιριστές που θέλει να τους κρατήσει και παράλληλα ξεκίνησε επαφές με μεταγραφικούς στόχους, αλλά οι κινήσεις από το… πάνω ράφι που έψαξε, συνοδεύτηκαν από αρνητικές απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, oι Ροδίτες ενδιαφέρθηκαν για τον Κώστα Πλέγα που τη σεζόν που τελείωσε ήταν στα Χανιά, αλλά και για τον πρώην συμπαίκτη του, Δημήτρη Διαμαντόπουλο (φώτο), ο οποίος συμφώνησε με την Ξάνθη.

Να θυμίσουμε οτι οι Ροδίτες, όπως και οι περισσότερες ομάδες, δεν πήραν αδειοδότηση και θα ενισχυθούν κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις