Καβάλα: Στο «σημείο μηδέν»!

Είναι ραγδαίες οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών για την Καβάλα που πλέον παλεύει να μείνει ζωντανή μετά από ένα έντονο παρασκήνιο που άρχισε την περασμένη Πέμπτη 15/7, καταληκτική ημερομηνία, για την πληρωμή του παράβολου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά και της εγγυητικής επιστολής.

H σημερινή διοίκηση της ομάδας επέλεξε, χωρίς να το κάνει γνωστό στον κόσμο της Καβάλας με ένα δελτίο τύπου ή ακόμα και μία συνέντευξη τύπου, ότι λόγω του χαμηλού ενδιαφέροντος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ δε θα κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Είναι λογικό ότι κανείς δεν μπορεί να τους κάνει κριτική για τις αντοχές τους τόσο σε ψυχολογικό όσο και οικονομικό επίπεδο αφού όλοι γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε ότι αν δεν υπήρχανε αυτοί οι τρεις άνθρωποι στα «πέτρινα χρόνια» να μπούνε μπροστά σήμερα ο ΑΟΚ μπορεί και να μην υπήρχε.

Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί τον τρόπο με τον οποίο επιλέξανε να εκδηλώσουν αυτή τους την δυσφορία στην αδιαφορία του κόσμου και των θεσμών, χωρίς μάλιστα να ενημερώσουν κανέναν.

Η ομάδα σήμερα παρά το γεγονός ότι έστω και στην παράταση πλήρωσε το παράβολο συμμετοχής στην Super League 2 και μετά την έντονη πίεση που ασκήθηκε από πολλούς και διάφορους επώνυμους και ανώνυμους παρουσιάζει μία εικόνα διάλυσης με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη να έχει αποχωρήσει ενώ το ίδιο κάνουν και οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλο.

Οι εξελίξεις αυτές όχι μόνο αδικούν την ομάδα αλλά κυρίως αδικούν την προσφορά αυτών των ανθρώπων που όλα αυτά τα χρόνια ξοδέψανε και πολύ χρήμα αλλά και πολύ προσωπικό χρόνο για να επιστρέψει ο ΑΟΚ στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πηγή:Proininews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις