ΑΕ Καραϊσκάκης: «Άνοδος κόντρα σε όλους»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης, υποστηρίζοντας πως η ΕΠΟ εφαρμόζει τον νέο ΚΑΠ κατά περίπτωση και δεν αντιμετωπίζει τις ομάδες ισάξια, ενώ καταλήγει ότι μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική που θα τον πετύχουν κόντρα σε όλους. Αναλυτικά:

«ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, μιας και την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε για μια ακόμα φορά την ΕΠΟ να εφαρμόζει τον νεο ΚΑΠ κατα περίπτωση και να μην αντιμετωπίζει τις ομάδες τις Γ’ Εθνικής ισάξια, εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να δούμε την ομάδα μας στη β’ Εθνική.

Έτσι αυτή την Κυριακή 17/01/2016, η ομάδα μας θα αγωνιστεί εκτός έδρας στην γειτονική Φιλιππιάδα με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππιάδας με ώρα έναρξης του αγώνα στις 15.00.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κατσικογιάννης Αλέξανδρος(Ηπείρου) με βοηθούς τους Μωυσιάδη Βασίλειο(Γρεβενών) και Στεφούλη Αθανάσιο(Γρεβενών).

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ!!!!»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις