Κλήρωση Conference League: “Ανοιχτός” ο δρόμος για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη

Αντιπάλους που επιτρέπουν αισιοδοξία ότι με στοιχειωδώς σοβαρή παρουσία θα μπορέσουν να προχωρήσουν στο Conference League θα έχουν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης. Από την κλήρωση που έγινε στη Νιόν προέκυψε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά», που έχει εξασφαλισμένη την παρουσία στον γ’ προκριματικό γύρο, θα συναντήσει εκεί τη νικήτρια του ζευγαριού Ντουντελάνζ-Μποχέμιαν.

Αντίστοιχα ευνοϊκό όμως είναι το μονοπάτι και για την ΑΕΚ και τον Άρη, οι οποίοι εφόσον προκριθούν επί των Βελέζ και Αστάνα αντίστοιχα, θα βρουν απέναντί τους σχετικά χαμηλά εμπόδια για την είσοδο στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Η μεν «Ένωση» λοιπόν θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Έλφσμποργκ-Μιλσάμι, οι δε Θεσσαλονικείς θα κληθούν να προσπεράσουν τον νικητή της αναμέτρησης Κουόπιο-Βόρσκλα Πολτάβα.

Οι πρώτες αγώνες του γ’ προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένοι στις 5 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 12 Αυγούστου.

Η κλήρωση για τα πλέι-οφ της νεοσύστατης διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη στις 2 Αυγούστου, ενώ τα ματς θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 26 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις