«Έπαιξαν με ανθρώπινες ζωές και πετάξαμε για Αθήνα»

O υπεύθυνος Τύπου του Ατρομήτου, Παύλος Κατώνης, καυτηρίασε την απόφαση της αερογραμμής που ανέλαβε τη μεταφορά της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Πολλά παράπονα έχουν στον Ατρόμητο από την αεροπορική εταιρεία που ανέλαβε να μεταφέρει την αποστολή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Το αεροσκάφος δεν μπόρεσε να προσγειωθεί λόγω καιρικών συνθηκών και μετά από μια πτήση τρόμου με πολλές αναταράξεις, η ομάδα γύρισε στη Θεσσαλονίκη κι από εκεί πήρε οδικώς (με πούλμαν) το δρόμο της επιστροφής για την πρωτεύουσα.

«Και μετά κατηγορούμε τους διαιτητές που αναβάλλουν τα ματς όταν το τερέν δεν είναι καλό γιατί κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών! Την ευθύνη για την τρομερή ψυχική ταλαιπωρία των ανθρώπων της χθεσινής πτήσης τρόμου που δεν αναβλήθηκε θα την αναλάβει κανείς; Αλήθεια γιατί «έπαιξαν» με τις ανθρώπινες ζωές αφού ήξεραν για την κακοκαιρία στην Αττική;», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλος Κατώνης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις