Ακάθεκτη η Καλλιθέα, 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα

Την φανταστική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, συνεχίζει η ομάδα της Καλλιθέας, που επικράτησε και του Αγροτικού Αστέρα, με σκορ 2-0 και παρέμεινε στην 5η θέση, ενώ όσο συνεχίζει έτσι, μπορεί να πιστεύει και σε ένα… θαύμα.

Οι Αθηναίοι καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι, αφού μόλις στο 16′ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Καθάριου. Την εκτέλεση ανέλαβε ένα λεπτό αργότερα ο Αρναρέλλης, που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Βοσνιάδη από την άσπρη βούλα και να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν να ισοφαρίσουν, όμως, αντ’ αυτού, η Καλλιθέα ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε τους χώρους και βρήκε πάλι δίχτυα. Συγκεκριμένα, μετά από σουτ του πίκολο που κόντραρε, ο Σταύρου από κοντά κατάφερε να στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού «κλειδώνοντας» την νίκη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λούκας Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταύρου, Πίκολο, Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης, Αρναρέλλης, Μπούζας (80′ Κατσικογιάννης), Φράγκος (86′ Τσίπρας), Σμυρλής (62′ Μπέλης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Καπίας, Τσεμπερίδης, Μρντάκοβιτς (64′ Καραντασιάδης), Κνέζεβιτς, Αμαραντίδης, Γιάντσης (69′ Βελλίνης), Μακρυδημήτρης, Ντόσης (35′ Τοπούζης), Καθάριος, Σκλιοπίδης

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις