Καλαμάτα: Εκτός πλάνων και ο αρχηγός Κώστας Ηλιόπουλος

Ένας ακόμη Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της “Μαύρης Θύελλας” τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο λόγος για τον Κώστα Ηλιόπουλο που ειδοποιήθηκε από τους ιθύνοντες της Καλαμάτας και τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, πως δεν βρίσκεται στα πλάνα εν όψει της προσεχούς περιόδου. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγάλει η Μεσσηνιακή ΠΑΕ, όμως ο 32χρονος επιθετικός έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας. Περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα και να παραμείνει για τρίτη σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του, υπάρχει μόνο αν καταφέρει η ΠΑΕ Καλαμάτα να έχει παραπάνω από τρεις παίκτες άνω των 25 ετών τη νέα σεζόν στο ρόστερ της. Να θυμίσουμε πως εξαιτίας τη μη αδειοδότησης, η ΠΑΕ Καλαμάτα έχει περιορισμό στις μεταγραφές… Συγκεκριμένα έχει δικαίωμα μεταγραφών μόνο Ελλήνων παικτών κάτω των 25 ετών, αλλά και τριών Ελλήνων ή αλλοδαπών ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς και ξένους κάτω των 23 ετών. Ο Κώστας Ηλιόπουλος επέστρεψε πριν δύο χρόνια στην ομάδα της Καλαμάτας και φέτος σήκωσε ως αρχηγός το κύπελλο του πρωταθλητή στο νότιο όμιλο της Football League.

Μόνος Μεσσήνιος ο 17χρονος Μουζάκης
Να θυμίσουμε πως πριν τον Ηλιόπουλο, παρελθόν είχαν αποτελέσει οι επίσης Μεσσήνιοι Βαγγέλης Αλεξόπουλος, Βασίλης Τριανταφυλλάκης και εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου και ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος. Ουσιαστικά ο μοναδικός Μεσσήνιος που υπάρχει στο ρόστερ της Καλαμάτας αυτή τη στιγμή είναι ο 17χρονος Σάββας Μουζάκης! Η “Μαύρη Θύελλα” μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει μια μεταγραφή, αυτή του 23χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Ρόχα Φερέιρα Τιάγκο που έπαιζε στην Επισκοπή και ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό της τεχνικής ηγεσίας η προετοιμασία ξεκινά σε μία εβδομάδα, την Δευτέρα 26 Ιουλίου!

Πηγή: notosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις