Μπάσκετ: Σταθούρος και Ευαγγελινός και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό Β.

Μοιράσου το άρθρο

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας , για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με τους καλαθοσφαιριστές Σταθούρο Άγγελο και Ευαγγελινό Ευάγγελο (φωτό), με επέκταση της προσωρινής μεταγραφής τους για ένα χρόνο.
Ο Άγγελος Σταθούρος, γεννημένος το 2001 αγωνίζεται στη θέση του guard και προέρχεται από τις ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Διμηνίου Βόλου. Μεταγράφηκε στον Γ.Σ Βόλου, όπου αγωνίστηκε έως το 2020, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου έδειξε εξαιρετικά δείγματα του ταλέντου του και των δυνατοτήτων του.
Ο Ευάγγελος Ευαγγελινός, γεννημένος επίσης το 2001, αγωνίστηκε στην ομάδα της Ανάληψης, στη θέση του περιφερειακού, από την οποία εντάχθηκε στην ομάδα μας την περσινή περίοδο. Είναι φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η Διοικούσα Επιτροπή, πιστή στη φιλοσοφία της, να συγκεράσει την εμπειρία παλαιών παικτών με το ταλέντο των νεότερων, συνεχίζει τη συνεργασία της με δύο πολλά υποσχόμενους καλαθοσφαιριστές.
Απευθύνονται πολλές ευχαριστίες, στη διοίκηση του Γ.Σ Βόλου και ιδιαίτερα στον έφορο καλαθοσφαίρισης κ. Νικόλαο Νάνο, καθώς και στη διοίκηση του Α.Σ Ανάληψη Βόλου για την διευκόλυνση στην απόκτηση των δύο αθλητών.
Καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και δημιουργική συμμετοχή για τους νέους καλαθοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις