Κατσαμακίδης: «Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την Καβάλα»

Παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό της Καβάλας «93,7» έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΚ, Αντώνης Κατσαμακίδης και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στους «αργοναύτες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Καβάλας:
«Εμείς προσφέραμε στην πόλη μας, αγαπάμε την πόλη μας, είμαστε απ` εδώ και αγαπάμε τον ΑΟΚ. Ο ΑΟΚ για μας θα είναι πάντα ψηλά. Σε όποια κατηγορία και να παίζει εμείς θα είμαστε εκεί όπως ήμασταν στο Σουφλί στη Δ` Εθνική που μας ρίξανε, όπως ήμασταν παντού. Μας πήρανε από φιλάθλους και μας είπανε σώστε την ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα. Αυτές τις ημέρες θα βγούμε σε συνέντευξη Τύπου και θα τα πούμε. Υπάρχει ένα νοικοκυριό, η ομάδα δεν χρωστάει σε κανέναν. Όσο για την αδειοδότηση έχουν πάρει μόνο τρεις ομάδες στη Σουπερ Λιγκ 2. Το θέμα είναι η μεγάλη απογοήτευση, το να δίνεις τη ψυχή σου, να μην έχεις την οικογένεια σου, να είσαι με τις ώρες στα γραφεία και να παίρνεις αυτή την απάντηση.

Δώσαμε πολλά και την αγαπάμε την ομάδα. Έχουμε κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα. Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα. Οι κ.κ Αντωνίου, Δεληκάρης είναι απογοητευμένοι. Όλοι πέσανε πάνω μας. Για ποιο λόγο; Πάντως το 90% του κόσμου μας λέει μπράβο. Οι υπόλοιποι πάντα θα υπάρχουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις