Ηρακλής: Εξελίξεις σε… διπλό ταμπλό

Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα αναμένεται να είναι αυτή που ξεκίνησε σήμερα για τον Ηρακλή.

Παράλληλα με το διοικητικό κομμάτι και το φλέγον ζήτημα του επενδυτή, το οποίο επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό, πρόθεση των ανθρώπων του Ηρακλή είναι να τρέξουν οι διαδικασίες για την οργάνωση και τη στελέχωση της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, εντός των ημερών πρόκειται να ξεκινήσει μια προεργασία στο μέτρο του δυνατού σε ό,τι αφορά το κομμάτι του ρόστερ με τη δημιουργία μιας λίστας ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να αποτελέσουν στελέχη του νέου Ηρακλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ενεργό ρόλο στο κομμάτι έχει, ως καθ’ ύλην αρμόδιος, ο προπονητής της Τρίγλιας, Κώστας Γεωργιάδης, αν και πρέπει να υπογραμμιστεί πως ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο σχετικά με τη συμμετοχή του 41χρονου προπονητή στην επόμενη μέρα της ομάδας, ως Ηρακλής πλέον, στη Super League 2. Ο νεαρός τεχνικός, βεβαίως, έχει βολιδοσκοπηθεί ως μια πιθανή λύση για τον πάγκο των «κυανολεύκων», ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχουν οριστική συμφωνία, αφού και ο ίδιος περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σε διοικητικό επίπεδο. Άλλωστε, αν δεν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ό,τι αφορά το διοικητικό-επενδυτικό, λίγα ουσιαστικά πράγματα θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στα διοικητικά, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ο Τούρκος επενδυτής βρίσκεται ακόμη στη Θεσσαλονίκη και από σήμερα αναμένεται νέος κύκλος επαφών με τους ανθρώπους του Γ.Σ. Ηρακλής, οι οποίοι από την πλευρά τους αναζητούν την καλύτερη λύση. Εκτιμάται πως εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν προχωρήσει η περίπτωση του συγκεκριμένου επενδυτή για τους «κυανόλευκους».

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις