Έχασε 1-0 από την Ντάινζε ο Βόλος σε φιλικό (photos)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Βόλος στο σημερινό φιλικό με την Ντάινζε, τρίτο στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία. Οι «κυανέρυθροι» δεν απέφυγαν τα λάθη στο παιχνίδι τους, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, που αγωνίζεται μεν στη Β’ κατηγορία του Βελγίου, αλλά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.


Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Στάιλενς στο 41’. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα χαμένο πέναλτι, η Ντάινζε στο 17’ με τον Μέρτενς και ο Βόλος με τον Μπαριέντος στο 84’.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος αντιμετώπισε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Οι παίκτες του Βόλου δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, οι Βέλγοι έκλειναν καλά τους χώρους, έχοντας κοντά τις γραμμές, με τους «κυανέρυθρους» να χάνουν πάντως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 36’, πριν η Ντάινζε σκοράρει στο 41’ με τον Στάιλενς.


Στο 17’ ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι, ο Μέρτενς ανέλαβε την εκτέλεσή τυ, με τον Κλέιμαν να πέφτει στη δεξιά γωνία και να αποκρούει την μπάλα.
Ο Βόλος με τον Πουρίτα και τον Ρομέρο είχε δύο καλές στιγμές, ενώ οι Βέλγοι απείλησαν το το τέρμα του Κλέιμαν στο 32’ με τον Ντανσοκό.
Οι «κυανέρυθροι» στο 36’ ο Βόλος έχασν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Φαν Βέερτ μετά από ωραία πάσα του Μπαρτόλο βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε απέναντι από τον Ντούτο, ο τερματοφύλακας της Ντάινζε απέκρουσε σωτήρια και στην επαναφορά ο Μπαρτόλο με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
Οι Βέλγοι, τελικά, ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ στο 41’. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Στάιλενς με προβολή έγραψε το 1-0.

Αστόχησε σε πέναλτι ο Μπαριέντος
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Βόλου βελτιώθηκε, δίχως πάντως η ομάδα να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να είναι απειλητική για το τέρμα της Ντάινζε.
Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ πραγματοποίησε σταδιακά επτά αλλαγές. Η ομάδα έπαιξε με κοντά τις γραμμές, πίεσε ψηλά, όμως δεν μπορούσε να «κλέψει» μπάλες και να απειλήσει το τέρμα του Ντούτο.


Στο 52’ ο Σωτήρης Νίνης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 71’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Μπιζαμανά, ενώ στο 74’ ο Φερνάντες με φάουλ έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Βόλος στο 83’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κούζντρα μέσα στην περιοχή, με τον Μπαριέντος να το εκτελεί και τον τερματοφύλακα της Ντάινζε να πέφτει στην αριστερή γωνιά, αποκρούοντας την μπάλα.
Στο 85’ ο Τζιράρντ με σουτ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Παπαδόπουλου, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να αποκρούει σωτήρια στο 87’ το σουτ του Σαλούκ.
ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν (46’ Παπαδόπουλος), Πουρίτα, Φεράρι, Γκιουλέν (57’ Τριανταφύλλου), Ρομέρο, Τσοκάνης (46’ Βοϊτκόφγκι), Μπαριέντος, Νίνης (57’ Κούζντρα), Μπαρτόλο (66’ Λογαράς), Φερνάντες (76’ Τριανταφύλλου), Φαν Βέερτ (57’ Ροσέρο).
ΝΤΑΪΝΖΕ: Ντούτο, Γιάνσες (67’ Τζιράρντς), Ντελούζ, Πραϊτσινένκο, Μπλόντελε (67’ Σαμπ), Μπιζιμανά, Λεκομτέ (67’ Μπουνέν), Σαλούκ, Ντανσοκό. Στάιλενς (67’ Βανστικίνστε), Μέρτενς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις