Στην Ελευσίνα σταμάτησε ο Αχαρναϊκός

Ήθελε το τρίποντο, αλλά δεν τα κατάφερε ο Πανελευσινιακός, που είδε τον Αχαρναϊκό να του στερεί το τρίποντο στο 77′ (1-1)…

Οι γηπεδούχοι ήθελάν όσο τίποτα ένα τρίποντο κόντρα στον Αχαρναϊκό και το έδειξαν από την αρχή της αναμέτρησης. Μπήκαν πιο δυνατά, ήταν δραστήριοι όμως τους έλειπε το γκολ. Αυτό ήρθε στο 45′ όταν ο Γιαννιτσάνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που που κέρδισε ο Πλαβούκος και έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και αναζήτησαν την ισοφάριση. Τελικά και αφού χάθηκαν μερικές όχι και τόσο μεγάλες ευκαιρίες, ήρθε το 1-1. Στο 77′ ο Χριστοφιλέας με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα ποδοσφαιριστές στο 89′ λόγω αποβολής του Βαλιτζό, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Βαλιτζό, Ανδρίκος, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κακαράς, Κωνσταντινίδης, Τσολακίδης (65′ Βουρβαχάκης), Βάιτζερ (75′ Μποτωνάκης), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (89′ Δημόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Μωυσιάδης (67′ Αποστολόπουλος), Καλογερόπουλος, Μακρίδης (46′ Ματσούκας), Ομπράντοβιτς, Παγώνης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Ρεπετσάς, Μουστάκης (76′ Πολίμος), Χριστοφιλέας.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις