Ώρα… μηδέν στον Ιάλυσο

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βαδίζει ο Ιάλυσος όσον αφορά την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «xxsports» η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να εξασφαλιστούν τα απαιτούμενα έσοδα και να συμμετάσχει κανονικά η ομάδα στην νέα ενιαία Β Εθνική.

Τα δεδομένα για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πλέον οι ισχυροί άντρες από κάθε ΠΑΕ θα πρέπει να βάλουν βαθιά στο χέρι στην τσέπη.

Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προλάβουν τις προθεσμίες που έχουν δοθεί από την διοργανώτρια αρχή, ωστόσο καταλαβαίνει κανείς τα οικονομικά μεγέθη είναι πλέον δυσβάστακτα. Στον Ιάλυσο αναζητούν ουσιαστικά «συμπαίκτες» που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ΠΑΕ προκειμένου να καλυφθεί το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο.

Σε διαφορετική περίπτωση τίθεται ακόμα και ενδεχόμενο μη-συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα. Τέλος υπενθυμίζουμε πως ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο τo ποσό των εσόδων που θα έχουν οι ΠΑΕ που θα αγωνιστούν κανονικά στην Super League 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις