Αναστόπουλος: «Ο πρόεδρος θέλει να φέρει την Καλαμάτα εκεί που της αξίζει!»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Συνέντευξη στην εφημερίδα “ΦΩΣ” παραχώρησε ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος για ακόμα μια φορά ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής.

Ξεκίνημα από την Καλαμάτα. Πες μου ό,τι θες για αρχή, και σε ρωτάω στη συνέχεια.

Ό,τι υποσχεθήκαμε το κάναμε πράξη. Η Καλαμάτα στέφθηκε πρωταθλήτρια και έκανε το πρώτο βήμα για να γυρίσει στη φυσική της θέση. Με υπομονή, επιμονή, πολλή δουλειά και με συγκεκριμένο πλάνο ήρθαν τα αποτελέσματα. Δεν δεχτήκαμε γκολ στο γήπεδό μας, πράγμα σπάνιο στην Ευρώπη ολόκληρη! Όταν πέρσι όχι μόνο έτρωγε γκολ, αλλά είχε κάνει 11 ήττες και 2 στο Κύπελλο, 13!

Πού αφιερώνεις το πρωτάθλημα;
Στον κόσμο της Καλαμάτας, που στερήθηκε την ομάδα, αλλά τώρα τον θέλουμε να βοηθήσει με τα διαρκείας. Γιατί ενάμιση χρόνο ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Πρασσάς μόνο πληρώνει χωρίς να έχει έσοδα. Του αξίζει του προέδρου το πρωτάθλημα. Γιατί χωρίς αυτόν ούτε εγώ θα ερχόμουν στην ομάδα ούτε καλοί παίκτες. Επίσης αξίζει και στον αντιπρόεδρο και παλιό πρόεδρο κύριο Ράλλη. Αυτοί στήριξαν την ομάδα με νύχια και με δόντια.

Ποιος είναι ο στόχος για την επόμενη σεζόν;
Υποσχόμαστε πάλι να δουλέψουμε με τον ίδιο ζήλο.

Βρε, άσε τα κοινότοπα. Είστε νεοφώτιστοι στη Β’ Εθνική. Θα στοχεύσετε την άνοδο ή όχι ακόμα;
Έχουμε έναν περιορισμό στις μεταγραφές όπως άλλες ομάδες, δεν πήραμε αδειοδότηση και μπορούμε να κάνουμε μόνο τρεις μεταγραφές πάνω από 25 χρονών. Αλλά ως 25 χρονών μπορούμε να πάρουμε όσους Έλληνες θέλουμε. Και τρεις ξένους -δεν μιλάω για κοινοτικούς- κάτω από 23 χρονών. Στενεύουν τα περιθώρια, αλλά είμαστε η Καλαμάτα, μια ομάδα που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί.

Τι έγινε με τα πανηγύρια; Είδα κόσμο να σε σηκώνει στα χέρια.
Χαμός έγινε! Ο κόσμος της Καλαμάτας φημίζεται για τον ενθουσιασμό του. Ξέσπασε για όλα όσα είχε τραβήξει η ομάδα. Έχανε από την Ερμιονίδα 2-3, έχανε από την Ιεράπετρα, έτρωγε 5-0 από τον Ασπρόπυργο!

Έχεις συμφωνήσει ότι θα συνεχίσεις;
Έχω τριετές συμβόλαιο από πέρσι. Αλλά η σχέση μου με τον κύριο Πρασσά είναι τέτοια που τα συμβόλαια πάνε σε δεύτερη μοίρα. Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος της Καλαμάτας, να βοηθήσει με τα διαρκείας, έχουν διψάσει να δουν την ομάδα από κοντά. Θα βλέπουν μια ομάδα που όλα τα ματς θα τα παλεύει, είτε εντός είτε εκτός.

Από τον Ολυμπιακό θα ζητήσεις παίκτες;
Ο Ολυμπιακός τώρα ετοιμάζει τον Ολυμπιακό Β’ και θα είναι δύσκολο. Ο κύριος Πρασσάς είναι Ολυμπιακός από μικρό παιδί, αγαπάει το ποδόσφαιρο, δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας, κάνει άλλες δουλειές στο Σικάγο. Θέλει να φέρει την Καλαμάτα εκεί που της αξίζει, στα «μεγάλα σαλόνια». Δεν θα είναι εύκολο, θέλει πολλή δουλειά. Ο κόσμος της Καλαμάτας πρέπει να πάρει 2.000 διαρκείας για να δείξει τι εστί έδρα.

Πέρσι μου είχες πει ότι θα ανεβάσεις την Καλαμάτα και ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει περίπατο.

Όντως είχα πει και τα δύο αυτά.

Πηγή: fosonline