Λύγισε στο 92′ η Παναχαϊκή

Απόδραση από την Πάτρα για τον Κισσαμικό, που κατάφερε να λυγίσει την Παναχαϊκή στις καθυστερίσεις και να επικρατήσει με 1-0. Οι Κρητικοί ήθελαν να εκμεταλλευτούν τα πάρα πολλά προβλήματα του αντιπάλου τους, όμως τα βρήκαν σκούρα. Έστω και δύσκολα, όμως, κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους.

Ο Κισσαμικός ήταν αυτός που είχε μία ελαφρά υπεροχή, αλλά και τις καλύτερες φάσεις, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό. Με το ματς να έχει φτάσει στις καθυστερήσεις, όλα έδειχναν «λευκή» ισοπαλία. Όμως ο Σταύρου είχε άλλη άποψη και εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση μετά την προσπάθεια του Σελινιωτάκη, κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει δώρο στον προπονητή του, που σήμερα έχει γενέθλια, το τρίποντο.

Ο Κισσαμικός βρίσκεται πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα δείχνοντας έτσι πως θα έχει μια άνετη παραμονή στην παρθενική του εμφάνιση στη Football League.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Ι. Λαμπρόπουλος, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Τρίγκας, Πινδώνης, Ρόκας (61′ Παπανικολάου), Χαρτσιάς (80′ Μουκίδης), Πέδρο, Μητρόπουλος (86′ Σαμπατάκος).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Πότσι (81′ Σελινιωτάκης), Ν’ Γκουέμ, Τσουβαλτσίδης (60′ Λώττας), Μάνιας (74′ Ποσίνκοβιτς), Τσικουδάκης, Μάντζης.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις