Νίκη «ανάσα» για Παναιγιάλειο

Τεράστιας σημασία νίκη πέτυχε η ομάδα του Παναιγιάλειου, που επικράτησε του Πανσερραϊκού με 1-0 στο Αίγιο και πήρε, έτσι, βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου ήθελε το τρίποντο και μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι, κάτι που, μάλιστα, κατάφερε να μετουσιώσει και σε γκολ.

Αρχικά, στο 6ο λεπτό ο Μπουρλάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον παίκτη των γηπεδούχων να βλέπει το δοκάρι να του χαλάει την προσπάθεια. Ότι δεν πέτυχε αυτός, όμως, ήρθε στο 24′ με του Κολόκα, που με δυνατό σουτ κατάφερε να βρει δίχτυα.

Τα «λιοντάρια» έδειξαν να ψάχνουν την αντίδραση, όμως δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να τρομάξουν τους γηπεδούχους, που κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στις νίκες.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ομάρ, Γκοτσούλιας, Κολόκας, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης (88′ Φωτιάς), Πέρεθ (73′ Γκούφας), Ζουνίνιο (65′ Λινάρδος), Σκαρτσίλας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Στεργιανός, Κουκόλης (36′ Βοσκόπουλος), Κιόσε, Τσιμίκας (82′ Προβατίδης), Ρούτσης, Ολίσε, Μπεριάν, Φουρτάδο, Αγγελούδης (60′ Παπαστεργίου)

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις