Διακαής πόθος της ΑΕΚ παίκτης από την Ξάνθη

Αποτέλεσε ένα από τα λίγα αλλά μεγάλα κέρδη της περσινής σεζόν για την Ξάνθη, καθώς μπορεί να μην επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου αλλά μετά από αρκετά χρόνια ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αναδείχτηκε από την Ακαδημία του συλλόγου πήρε γεμάτες συμμετοχές. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SA η ομάδα που επιθυμεί να τον κάνει δικό της είναι η ΑΕΚ με τους “κιτρινόμαυρους” να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε δυνατή πρόταση για την απόκτηση του 20χρονου, θέλοντας να προλάβουν τον Παναθηναϊκό που εδώ και καιρό εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Θυμιάνη.

Άλλωστε υπάρχει και η παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου στην ΑΕΚ , που γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του Θυμιάνη άλλωστε με αυτόν Τεχνικό Διευθυντή στην Ξάνθη αποκτήθηκε απο τον Ηρακλή Πτολεμαίδας και έγινε επαγγελματίας το 2018.

Πλέον στην ομάδα της Ξάνθης αναμένουν την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος για να μελετήσουν την κατάσταση και να πράξουν το καλύτερο τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά πάνω απ’ όλα για την ίδια την ομάδα.

Πηγή: sportsaddict

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις