Προπονητής στον Άνθιμο Γαζή ανέλαβε ο Παναγιώτης Κουρούπης

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Παναγιώτης Κουρούπης επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Ανθίμου Γαζή, με τον πηλιορείτικο σύλλογο να γνωστοποιεί την συμφωνία.

Η πρώτη θητεία του Κουρούπη στον Άνθιμο Γαζή (2014-2017) είχε στεφθεί με επιτυχία αφού πέτυχε μεγάλες διακρίσεις με τον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη χρόνια η ομάδα κατέλαβε την 7η θέση της Β’ κατηγορίας, κατακτώντας όμως το Κύπελλο Ήθους, κάτι που πιστώνεται σίγουρα στον ίδιο και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Τη δεύτερη σεζόν η ομάδα κατετάγη 3η και έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες, ενώ την 3η σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, κερδίζοντας παράλληλα την άνοδο στην Α’ κατηγορία (2η φορά στην 45χρονη ιστορία του συλλόγου).

Πλέον, ο Κουρούπης μετά από μια διετία στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς όπου και εκεί πέτυχε την άνοδο στην Α’ κατηγορία το 2019, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και ξεκίνησε ήδη το μεταγραφικό σχεδιασμό σε συνεργασία με τους διοικούντες του συλλόγου, καθώς και τον γενικό αρχηγό Παπαδή Θανάση, που επίσης επέστρεψε στον σύλλογο.

Οι διοικούντες, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Παναγιώτου αλλά και ντόπιους παράγοντες που εδώ και αρκετά χρόνια εργάζονται για τον σύλλογο, για τον αθλητισμό της περιοχής καθώς και της προβολής του τόπου τους, συναντήθηκαν με το έμπειρο κόουτς και τον γενικό αρχηγό και δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια, αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων και τέθηκαν από κοινού οι στόχοι για τη νέα αθλητική σεζόν που θα βρει τον σύλλογο στην Β’ κατηγορία, σε μια χρονιά που σίγουρα επικρατεί αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας και των μέτρων του κορωνοϊού. Ωστόσο, άπαντες ελπίζουν να κυλήσει ομαλά και να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις