«Διπλό» στο Μαρτίνο για τον Ρήγα, 2-0 τον Οπούντιο

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Οπούντιου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Μαρτίνου για τη 19η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο αγώνας άρχισε στις 15:00. Τα γκολ για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη πέτυχαν οι Γκίκας στο 24΄ και Σέττος στο 56΄.

Προηγήθηκε με Γκίκα ο Ρήγας Φεραίος
Στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου, ενώ πολλές ήταν οι μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Ο Οπούντιος παραλίγο να ανοίξει το σκορ στο 1΄, αλλά η προβολή του Τσέλου βρήκε το δοκάρι της εστίας του Κεφαλά. Στο 18΄ το σουτ του Κορέτα απομάκρυνε ο Σπυριδάκης σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα ο Γουτούλης πάσαρε στον Γκίκα και εκείνος σούταρε με το δεξί από τα αριστερά, σημαδεύοντας το απέναντι «παραθυράκι» του Γιουργούση. Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους στο 32΄, ο Καντού προσπάθησε να απειλήσει με απευθεία εκτέλεση φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ρήγα έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Σέττος «κλείδωσε» τη νίκη
Το παιχνίδι ήταν δυνατό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ρήγα να πετυχαίνει ακόμα ένα τέρμα με τον Σέττο. Στο 50΄ ο Γουτούλης δοκίμασε μια σέντρα-σουτ με τον Γιουργούση να διώχνει σε κόρνερ. Μετά από έξι λεπτά ο Ρήγας πέτυχε το 2-0. Ο Γκίκας έβγαλε κάθετη πάσα στον Σέττο και εκείνος αφού πρώτα ξέφυγε από δύο αντίπαλους αμυντικούς, μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και με αριστερό πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 59΄ ο Κορέτα έβγαλε τον Σέττο απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά πριν σουτάρει ο Γιουργούσης τον «αφόπλισε», μαζεύοντας τη μπάλα από τα πόδια του. Στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του αγώνα, ο Καντού προσπάθησε να βρει τον Σπυριδάκη με εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Κεφαλάς έδιωξε.

Σκόρερ: 24΄ Γκίκας, 56΄ Σέττος
Κίτρινες: Πέπας, Δέδες, Γκριτζάπης, Κωτσαλάς Ν., Καντού, Κουτσούμπας – Γουτούλης, Αλεξίου, Ζενούνι

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Εύβοιας)
Βοηθοί: Δέλχας, Τσιφλάκος (Εύβοιας)

Οπούντιος Μαρτίνου: Γιουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Σπυριδάκης, Τσέλος, Δέδες, Γκριτζάπης (60΄ Ζαχαρόπουλος), Πέπας, Πατσαρούχας (46΄ Κωτσαλάς Ν.), Καντού, Νικολόπουλος (11΄ Δημητρέλης)
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Γεωργατζής, Γουτούλης (62΄ Τσίπης), Γκίκας (87΄ Γούτσιος), Σέττος, Κορέτα (80΄ Ζενούνι)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις