«Γράφτηκε» το τέλος του Ηρακλή Ψαχνών – Στο πρωτοδικείο η ομάδα

Δεν χρειάστηκαν περισσότερα  από δέκα λεπτά στην τρίτη και τελευταία γενική συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών ώστε ο φάκελος να κλείσει οριστικά και ο  Ηρακλής Ψαχνών να οδηγηθεί “ακέφαλος” στην διαδικασία του Πρωτοδικείου.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 21:00 το βράδυ  ήταν προγραμματισμένη η τρίτη κατά σειρά και τελευταία  συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών με σκοπό να βρεθεί Διοίκηση ώστε η ομάδα να μην αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και να συνεχίζει να “ζει”.

Παρόλα αυτά και αν και η σημερινή Γενική συνέλευση ήταν μείζονος σημασίας καθώς κρινόταν το μέλλον της μοναδικής ποδοσφαιρικής ομάδας των Ψαχνών,οι καρέκλες του Γυμνασίου Ψαχνών παρέμεναν άδειες (φωτό) και στην αίθουσα το παρών έδωσαν μόλις 11 άτομα !

Έτσι, ο Δικαστικός εκπρόσωπος κος Κωντσιλίδης μετά από τρεις συνεχόμενες γενικές συνελεύσεις  αναγκάστηκε να  προχωρήσει τις διαδικασίες, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Δημοτικής αρχής,των μελών της αντιπολίτευσης αλλά και των ίδιων των κατοίκων της περιοχής σε μία τόσο σημαντική ημέρα για την ομάδα των Ψαχνών,το ευβοϊκό ποδόσφαιρο αλλά και τον ίδιο τον αθλητισμό.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν με σύντομες και με  συνοπτικές διαδικασίες παρουσία του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Σίδερη της ομάδας  και του Δικαστικού εκπροσώπου  τα μέλη που έδωσαν το παρών να υπογράψουν και ο φάκελος να “κλείσει” οριστικά, κάτι το οποίο σημαίνει ότι  η ομάδα οδηγείται στο Πρωτοδικείο και δεν συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής  καθώς απομένουν κάτι λιγότερο από  10 ημέρες για να δηλώσει συμμετοχή σενάριο  που φαντάζει φυσικά  αδύνατον…..

psaxna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις