Νίκη Βόλου: Οι ανακοινώσεις για Γρομητσάρη – Προ των πυλών ο Πάνος

Ο ερχομός του Αλέκου Βοσνιάδη στον Βόλο άναψε το πράσινο φως για να αρχίσουν οι τελικές επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Νίκης Βόλου.

Οι μέχρι τώρα κινήσεις δίνουν το στίγμα της νέας ομάδας που η διοίκηση σε συνεργασία με τον Αλέκο Βοσνιάδη είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν. Μεταγραφές από το πάνω ράφι με ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ποιότητα και παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες. Η Νίκη Βόλου είναι φανερό πως εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αδειοδότηση της ΕΠΟ για τη Σούπερ Λιγκ 2, η οποία δεν την περιορίζει ηλικιακά στους στόχους που επιλέγει.

Η αρχή έγινε με τον 29χρονο Παύλο Κυριακίδη, με τους Βολιώτες να προσθέτουν ποιότητα και εμπειρία στον άξονα. Ακολούθησε, ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς, ένας τερματοφύλακας από το πάνω ράφι, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του βασικού.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι το ίδιο δυνατή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Χρήστος Γρομητσάρης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Νίκης Βόλου καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός την τελευταία αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της αμυντικής γραμμής των Χανίων, στη Σούπερ Λιγκ 2. Μετρά συνολικά 117 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 47 στη Σούπερ Λιγκ με την Κέρκυρα και την ΑΕΛ. Με την απόκτηση του Αγρινιώτη κεντρικού αμυντικού η Νίκη ενισχύεται σημαντικά στα μετόπισθεν.

Εκτός του Χρήστου Γρομητσάρη, η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις και πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ξενοφώντα Πάνο. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και την τελευταία σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής καταγράφοντας 19 συμμετοχές. Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο έμπειρος αμυντικός έχει 184 παιχνίδια έχοντας σημειώσει και 10 γκολ. Ο Γιαννιώτης αμυντικός έχει καταγράψει 24 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ με τα χρώματα του Πανιωνίου. Σε συνδυασμό με τον τερματοφύλακα Βλάντιμιρ Μπάγιτς και τον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Γρομητσάρη, η Νίκη Βόλου χτίζει μία πολύ δυνατή αμυντική γραμμή με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στα πλάνα της διοίκησης είναι να παραμείνουν και οι Αλιατίδης, Τσιμπούκας και Αργύρης από το περσινή αμυντική γραμμή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις