Παναχαϊκή: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ομάδας

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας από την Πάτρα, Γιώργος Μπάρλος, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (22/7) μετά από νέο επεισόδιο με ιερείς. 

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (22/7) ο ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος, μετά από επεισόδιο που είχε με ιερείς, καθώς επιτέθηκε κατά του εφημέριου του Ι.Ν Αναλήψεως στο Ψαροφάι.

Όπως σημειώνει το pelop.gr, ο ιδιοκτήτης της ομάδας από την Πάτρα συνελήφθη μέσα στο σπίτι του και αναμένεται να μεταφερθεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου, για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Παράλληλα, οι Ιερείς που ήταν θύματα φέρεται πως δεν σκοπεύουν να καταθέσουν μήνυση. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εισήλθε εντός της εκκλησίας και επιτέθηκε λεκτικά στον εφημέριο του, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Ωστόσο μέχρι να φτάσουν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας επιβιβάστηκε σε πολυτελές όχημα διαφεύγοντας από το σημείο, ενώ η αστυνομία ερευνούσε τη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Σε περίπτωση που ο ιερέας υποβάλλει μήνυση, επιθυμώντας την δίωξη του δράστη, τότε θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Πληροφορίες του pelop.gr ανέφεραν ότι ο π. Θεόκλητος Παντελίδης, εναντίον του οποίου χειροδίκησε ο Γιώργος Μπάρλος, κατέθεσε τα όσα έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι εκκλησίες της Πάτρας για λόγους ασφαλείας, καθώς παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και την Τρίτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις