Τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία με Ουτρέχτη δίνει σήμερα ο Βόλος

Το τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα ο Βόλος. Συγκεκριμένα, οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν την Ουτρέχτη στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας. Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 7μ.μ. ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί “ζωντανά” από το Volos TV.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ θα δώσει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στον Ζαν Πιέρ Ρινέρ, με τον Ελβετό κεντρικό αμυντικό να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς, πλέον, ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Αντίθετα, θα προφυλαχθεί ο Νταν Ριένστρα, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αν και δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του.

Ο Αλέξανδρος Τερεσίου γυμνάστηκε κανονικά χθες, πρωί-απόγευμα με την ομάδα και θα αγωνιστεί και αυτός στο σημερινό φιλικό, ενώ ο Θανάσης Τριανταφύλλου έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Στις δύο χθεσινές προπονήσεις οι «κυανέρυθροι» έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στην αρχή, δούλεψαν ένταση, ενώ στη συνέχεια η ομάδα σε όλο το πλάτος του γηπέδου δούλεψε το πρωί επιθετική τακτική, ενώ το απόγευμα υπήρχε και οικογενειακό δίτερμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις