Έκλεισε Πορτογάλο αμυντικό χαφ ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος δεν έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Γιώργου Βαζάκα την περασμένη Τετάρτη, αλλά είχε ένα καλό λόγο για την απουσία του αυτή. Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πραγματοποιούσε επαφές με μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και όπως φαίνεται οι συναντήσεις του έφεραν θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, όταν στον Ολυμπιακό προτάθηκε Πορτογάλος αμυντικός χαφ που έπαιζε στην Α’ κατηγορία του Παγκύπριου πρωταθλήματος, άμεσα οι «ερυθρόλευκοι» συνέλεξαν στοιχεία για την αξία του και έβγαλαν το συμπέρασμα πως πρόκειται για αξιόλογο παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2. Επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά, ο κ. Τσιμπανάκος έκανε ταξίδι-αστραπή στην Κύπρο. Μίλησε με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του και σύμφωνα με πληροφορίες  επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως δεν πρόκειται για τον Πορτογάλο μέσο για τον οποίο είχαμε γράψει την περασμένη εβδομάδα. Και εκείνος θεωρείται κλεισμένος και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται στον Βόλο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και φυσικά για τις υπογραφές. Εντός των ημερών, θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Καμερουνέζου αριστερού μπακ Ζοσέφ Αντουάν Ναά, ενώ στο στόχαστρο υπάρχει και ένας ακόμη Ευρωπαίος επιθετικός.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις