Δυναμώνει κι άλλο η Νίκη: Τα τυπικά για Βλαχομήτρο

Τα τυπικά απομένουν για τη μεταγραφή του Ανδρέα Βλαχομήτρου στη Νίκη Βόλου.

Στον Βόλο αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα ο Ανδρέας Βλαχομήτρος για να οριστικοποιήσει την προφορική συμφωνία του με τη Νίκη Βόλου. Ο 24χρονος επιθετικός προερχόμενος από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, στα 16 του φόρεσε την φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο πρωτάθλημα των Κ19 της Σούπερ Λιγκ 1. Στις δύο σεζόν (2015-2017)σκόραρε 13 τέρματα σε 19 αγώνες.

Έχοντας καταγράψει μία συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ 1 με την ΑΕΚ, μεταπήδησε στον Απόλλωνα Πόντου όπου αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Σπάρτη και Αιγινιακός ήταν οι επόμενες δύο ομάδες που πήγε δανεικός από την ΑΕΚ, πριν μεταγραφεί στον Ιωνικό το καλοκαίρι του 2019. Με τον Ιωνικό πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 και φέτος στέφθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία, κατακτώντας το εισιτήριο για τη Σούπερ Λιγκ. Στον Ιωνικό αγωνίστηκε σε 26 αγώνες σημειώνοντας 5 τέρματα.

Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος μπορεί να αγωνιστεί είτε ως σέντερ φορ, είτε ως περιφερειακός ενώ μπορεί να καλύψει και τις δύο πτέρυγες της επίθεσης ως εξτρέμ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις