Θέλει Μπραμπίγια η Αναγέννηση Καρδίτσας

Περικλής Αμανατίδης και Παύλος Μυροφορίδης έχουν σηκώσει μανίκια στην Καρδίτσα και σχεδιάζουν την ομάδα που συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές της, οπότε το έργο της τεχνικής ηγεσίας σε συνεργασία με τη διοίκηση γίνεται ευκολότερο.

Νίκος Γκόλιας και Νέστορας Γκέκας επιστρέφουν «σπίτι» τους. Οι δύο Καρδιτσιώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση και θα φορέσουν ξανά τα κιτρινόμαυρα.

Ο πρώην στόπερ του Απόλλωνα Λάρισας, της ΑΕΛ και του Άρη έχει παίξει στην ΑΣΑ τις σεζόν 2012-13 και 2015-16, ενώ ο 26άχρονος πρώην τερματοφύλακας του Ασπροπύργου, έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας τη σεζόν 2017-18. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Λεβαδειακό, Χανιά, Πανθρακικό, ΑΕΛ, Καλλιθέα και Φωστήρα.

Το αξιοσημείωτο με τον Θεσσαλό πορτιέρε είναι οτι από το 2014, όταν και υπεγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έχει αλλάξει σε επτά χρόνια 9 ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Μπραμπίγια. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αγωνίζονταν με τη φανέλα των Χανίων την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις