Ο πολύπειρος Θωμάς Καραγεώργος παρέμεινε στην Ανόρθωση Βόλου

Μια πολύ σπουδαία ανανέωση ανακοίνωσε η Ανόρθωση αφού κράτησε στο ρόστερ της τον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ και δεινό σκόρερ Θωμά Καραγεώργο.

Η ομάδα της Ανόρθωσης από πέρυσι δείχνει ότι θέλει να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη όταν και απέκτησε από την Νίκη Βόλου τον Θωμα Καραγεώργο. Πέρυσι πρόλαβε με την ομάδα της Ανόρθωσης μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω πανδημίας, να οδηγήσει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στο φάιναλ φορ του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ ενώ εντυπωσιακά ξεκίνησε και στο πρωτάθλημα σημειώνοντας τέσσερις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Ο έμπειρος Θωμάς Καραγεώργος είναι πολύ γνωστός στο μπάσκετ, αγωνίζεται πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για την ταχύτητα του και για το καλό του περιφερειακό σουτ(έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος στα τρίποντα στην Γ’ Εθνική).  Έχει αγωνιστεί για 4 σεζόν στην Β’ Εθνική (Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ) και για 13 σεζόν στην Γ’ Εθνική (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ, Ίωνα).

Ο Καραγεώργος έχει αγωνιστεί μόλις 3 σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα (όταν ξεκίνησε στην Ανάληψη), το 2013 στον Ίωνα Βόλου και το 2018 στον Ολυμπιακό Βόλου όταν και κέρδισε ισάριθμες ανόδους στην Γ’ Εθνική όντας από τους πρώτους σκόρερ στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Για άλλη μια χρονιά, πείστηκε και θα αγωνίζεται με τα ‘κυανέρυθρα’ της  Ανόρθωσης που με το καλημέρα δείχνει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Με την παρουσία του  έμπειρου Βολιώτη αθλητή η Ανόρθωση στοχεύει όχι μόνο στην ΑΝΟΔΟ του αντρικού τμήματος στην Γ’ Εθνική αλλά και να αποτελέσει φωτεινό ΠΡΟΤΥΠΟ για τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας όπου δίνεται μεγάλη βάση και βαρύτητα.

*Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι δυο έμπειροι αθλητές εγνωσμένης αξίας που αναμένεται να ταράξουν και άλλο τα νερά της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις