Ανακοίνωσε την επιστροφή Γκαραβέλα ο Πύρασος

Ο Πύρασος έχει για τη νέα σεζόν υψηλές φιλοδοξίες. Η διοίκηση σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και σύμφωνα με πληροφορίες ο επιθετικός Γιάννης Αραπίτσας είναι έτοιμος να ντυθεί στα κυανόλευκα.

Πάντως, η πρώτη μεταγραφή που πήρε επίσημη μορφή είναι αυτή του 17χρονου Θανάση Γκαραβέλα, ο οποίος επιστρέφει στον Πύρασο στον οποίο είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου είναι η εξής: «H διοίκηση του Πυράσου με χαρά ανακοινώνει ότι επιστρέφει στις τάξεις της ομάδος ο Θανάσης Γκαραβέλας, ο 17χρονος αριστεροπόδαρος Αγχιαλίτης μέσος που από μικρή ηλικία γαλουχήθηκε με την κυανόλευκη φανέλα του Πυράσου μας, μαθαίνοντας το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής και φθάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα.

Τη σεζόν 2019-20 είχε σε ηλικία 15 ετών τις πρώτες του εμφανίσεις στην Α’ Τοπική σκοράροντας μάλιστα μία φορά, στα μισά εκείνης της περιόδου αποχώρησε για την ακαδημία της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ -πέρυσι ήταν στην ομάδα Κ17- και ύστερα από ενάμιση έτος, επιστρέφει εκεί όπου ανήκει…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις