Ο Ντέιβιντ Μαγκρόουν έχει προβάδισμα για τον πάγκο των Τρικάλων

Στο πλευρό του Ηλία Αϊβαζόγλου στην ΠΑΕ Τρικάλων θα είναι ο Χρήστος Λάλας, με τους ανθρώπους της ομάδας πλέον να αναζητούν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία στην τεχνική ηγεσία.

Αυτός που φέρεται να έχει προβάδισμα είναι ένας Άγγλος προπονητής ονόματι Ντέιβιντ Μαγκρόουν ο οποίος ήταν ο εκλεκτός του Λάλα στην περίπτωση που ολοκληρωνόταν το deal προ 20ημερου.

Τι εστί Μαγκρόουν; Είναι Αγγλοαυστραλός, έχει δουλέψει σαν σκάουτερ σε μεγάλες ομάδες όπως ο Αγιαξ, η Τότεναμ, QPR και υποστηρίζεται από γραφείο μάνατζερ το οποίο θέλει να κάνει μπάσιμο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (στο παρελθόν είχε επιχειρήσει με κάποιον Κλάπα να ασχοληθεί με Πιερικό και ΟΦΗ).

Είχε εμπλοκή στην ανακάλυψη διάσημων παικτών όπως ο Κρίστιαν Έρικσεν και ο Χάρι Κέιν ενώ έχει δουλέψει στο πλευρό σπουδαίων προπονητών όπως ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Ακούγεται εντυπωσιακό όλο αυτό το βιογραφικό αλλά από την άλλη δεν γνωρίζουμε αν έχει καθίσει ποτέ σε πάγκο ως πρώτος προπονητής κάτι που για την ηλεκτρική καρέκλα του ΑΟΤ ακούγεται ως “αυτοκτονία”.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Μαγκρόν να λάβει το χρίσμα του προπονητή των Τρικάλων εκτός αν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής και να υπερισχύσει το όνομα του Τίμου Καβακά.

Όσο αφορά τον Νίκο Σαμολαδά. Θα παραμείνει ως τεχνικός διευθυντής αφού ο συνεργάτης του Λάλα, Θεόφιλος Αναστασιάδης θα αναλάβει το πόστο του Γενικού διευθυντή.

Πηγή: goal-trikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις