Συνεχίζεται το αδιέξοδο στην Παναχαϊκή

Συνεχίζεται το αδιέξοδο στην Παναχαϊκή για το μέλλον της ομάδας.

Όπως αναφέρει το sportfmpatras.gr αρνητική είναι η απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην επιστολή του δημάρχου της Πάτρας Κώστα Πελετίδη, με τον τελευταίο να αιτείται παράταση στην στην προθεσμία υποβολής της εγγυητικής επιστολής από πλευράς Παναχαϊκής, τουλάχιστον για δέκα ημέρες ακόμα.

Στην επιστολή αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι ανεξάρτητη επιτροπή, με τις αρμοδιότητες που περιγράφονται στα άρθρα 77 & 77Α του αθλητικού νόμου 2725/1999. Για τον λόγο αυτό, καμία γνώση δεν διαθέτουμε αναφορικά με οποιαδήποτε κατάθεση φακέλου, πληρότητα αυτού ή οτιδήποτε άλλο υποστηρίζετε, προτού ανακοινώσει επίσημα και σχετικώς η ΕΕΑ».

Από εκεί και πέρα ο εκπρόσωπος των επιχειρηματιών εξ’ Αμερικής Πέτρος Σταθάκης με παρέμβαση του στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 έριξε βόμβα καθώς όπως είπε είχε επικοινωνία με την πλευρά του Σάκη Καλογερόπουλο ο οποίος απαίτησε χρήματα για να υπογράψει ενδεχόμενη μεταβίβαση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, στον Σάκη Καλογερόπουλο οφείλεται ένα ποσό από την προηγούμενη συναλλαγή του με τον Γιώργο Μπάρλο το οποίο αξιώνει πλέον από τον Πέτρο Σταθάκη και την πλευρά των Αμερικανών επιχειρηματιών.

Οι ώρες για την Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ενώ το γεγονός ότι ο Πέτρος Σταθάκης έφτασε σε σημείο να μιλήσει με την πλευρά του Γαστουναίου επιχειρηματία δείχνει την κρισιμότητα της υπόθεσης και το ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις