Ολυμπιακός Β.: Μένει μόνο η ανακοίνωση για Φίλιπ Χάσεκ

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για επισημοποιηθεί η απόκτηση του Φίλιπ Χάσεκ από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο 24χρονος επιτελικός μέσος βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, από την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Ήρθε συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Χρήστο Σπυριδόνου, ο οποίος δραστηριοποιείται ως μάνατζερ παικτών στο εξωτερικό και ζει μόνιμα στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Φίλιπ Χάσεκ, ο οποίος έρχεται για να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων».

Είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, «διψά» να παίξει ποδόσφαιρο και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός της πατρίδας του. Έχει παραστάσεις τόσο από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Τσεχίας με την Μποέμιανς Πράγας και την Ρουζόμπεροκ (με την τελευταία έπαιξε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ), αλλά και από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές, έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής Τσεχίας, σε επίπεδο Νέων και  Ελπίδων και φιλοδοξεί στη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου, να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία και να συστηθεί όχι μόνο στους Βολιώτες φιλάθλους, αλλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους γενικότερα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις