“Ναυάγησε” του Πινακά στον Ολυμπιακό – ΑΕΛ: Παράλογες οι απαιτήσεις του παίκτη

«Ναυάγιο» στην μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό! Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η απόκτηση του νεαρού φορ δεν προχωράει από τους «ερυθρόλευκους» αφού ο πατέρας του παίκτη αλλά και ο μάνατζερ του είχαν παράλογες απαιτήσεις και ζητούσαν τα διπλά χρήματα.

Παράλληλα, κάνει γνωστό πως ο Πινακάς θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, λόγω των παράλογων οικονομικών απαιτήσεων του Δημήτρη Πινακά και κυρίως του πατέρα του, αλλά και ενός μάνατζερ ονόματι Σπανουδάκη ο οποίος μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται ότι τις επόμενες ημέρες θα φέρει πρόταση στην ΑΕΛ από ομάδα του εξωτερικού, ματαιώθηκε πιθανότατα οριστικά η μεταγραφή του νεαρού διεθνούς ποδοσφαιριστού μας στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ενώ ο Ολυμπιακός προσέφερε στον Πινακά συμβόλαιο 70.000€, 80.000€, 90.000€ και 100.000€ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά και μεγάλα bonus εφόσον ο Πινακάς είχε έστω και λίγα επίσημα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, ο πατέρας του και ο μάνατζερ του ζητούσαν για τον ηλικίας 19 ετών παίκτη μας 160.000€, 170.000€, 180.000€ και 200.000€ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το πλέον όμως εξοργιστικό είναι ότι ο πατέρας του Πινακά και μάλιστα με ένα απαράδεκτο ύφος και ήθος ζήτησε από τον κ. Κούγια για να γίνει η μεταγραφή το 20% των χρημάτων που θα εισέπραττε η ΠΑΕ ΑΕΛ από την πώληση των δικαιωμάτων του παίκτη στον Ολυμπιακό.


Σημειωτέον ότι ο Πινακάς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια και οι βασικές του απολαβές δεν ξεπερνούν τις 20.000€ το χρόνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις