Στο “ZAGORI MOUNTAIN RUNNING” η Νίκη Βόλου

Σε έναν πολύ διαφορετικό αγώνα σε σχέση με αυτούς που γνωρίζουμε και έχουμε συνηθίσει συμμετείχαν οι προπονητές μας Αποστόλης Βλαχάβας και Βάσω Κολλυμένου, καθώς και η αθλήτριά μας Έφη Φλώρου και η μητέρα αθλήτριάς μας Μάρθα Νταϊφα.
Ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας Αποστόλης Βλαχάβας μαζί με την αθλήτριά μας Έφη Φλώρου συμμετείχαν στον πολύ απαιτητικό αγώνα των 44χλμ. με υψομετρική διαφορά +2.600m και τερμάτισαν αντίστοιχα σε 7h55’00” και 8h11’52”. Να σημειώσουμε ότι η Έφη Φλώρου έτρεχε για πρώτη φορά μαραθώνιο σε βουνό και το πείσμα και η θέληση της ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!
Η προπονήτρια της προαγωνιστικής μας ομάδας Βάσω Κολλυμένου και η Μάρθα Νταϊφά συμμετείχαν επίσης σε έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα αυτό των 21χλμ. με υψομετρική διαφορά +1.170m και τερμάτισαν σε 4h15′ και 3h50′ αντίστοιχα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!
Υ.Γ. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο απλά να υπάρχει ψυχή και αγάπη για αυτό που κάνουμε! Του χρόνου ελπίζουμε η ομάδα να μεγαλώσει με περισσότερους αθλητές, γονείς και φίλους του ορεινού τρεξίματος!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις