ΕΠΣΘ: Το ταμείο της 9ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Το Goalpost.gr κάνει το ταμείο της 9ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας και σας παρουσιάζει τους “νικητές και τους χαμένους” αυτής της αγωνιστικής.

Σάββατο 16/1

Πηλέας – Άρης 0-6

Την καλύτερη του εμφάνιση έκανε μέχρι στιγμής ο Άρης Μελισσατίκων για την εφετινή σεζόν, κόντρα στον Πηλέα και τον φιλοδώρησε με μισή ντουζίνα γκολ. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν χρίζει μεγάλης αναφοράς μιας και το σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων εντός τεσσάρων γραμμών. Με την νίκη τους αυτή οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στους 15 βαθμούς και προσπέρασαν στην βαθμολογία τον Θησέα και πάτησαν στην 4η θέση. Ενώ από την άλλη τα πράγματα για τον Πηλέα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όσον αφορά την υπόθεση παραμονής μιας και πλέον δεν πείθει, καθώς σε 9 αγωνιστικές έχει συγκομιδή 3πόντων και ένα απολογισμό 1-0-8.

Σαρακηνός – ΑΕ Διμηνίου 0-1

Αναμφίβολα είναι το αποτέλεσμα της αγωνιστικής. Η Α.Ε. Διμηνίου με σκόρερ τον Αξιώτη κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη, από αυτές που χαρακτηρίζουν τις ομάδες με το “μέταλλο” του πρωταθλητή και ουσιαστικά να διατηρήσει το +3 από τον 2ο Ηρακλή. Όσον αφορά τον Σαρακηνό σίγουρα απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να ψαλιδίσει την διαφορά από την κορυφή με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και πλέον βλέπει την Α.Ε.Δ. να αποσπάτε ακόμη περισσότερο από την 3η θέση μιας και πλέον η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +8 χωρίς ωστόσο να έχει κριθεί ακόμη το οτιδήποτε.

Δάφνη – Αγία Παρασκευή 1-1

Γκολ και θέαμα είχε η συγκεκριμένη αναμέτρηση, που όμως δεν κατάφερε να αναδείξει νικητή και σίγουρα ήταν κάτι που κανείς δεν ήθελε πριν την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς τόσο η ομάδα της Δάφνης παρέμεινε χαμηλά (10η με 10 βαθμούς), όσο και οι φιλοξενούμενοι που κατάφεραν μεν να “τσιμπήσουν” τον βαθμό, αλλά και εκείνοι ακόμη είναι στην επικίνδυνη ζώνη μιας και βρίσκονται με 11 βαθμούς στην 7η θέση και ουσιαστικά η υπόθεση παραμονή στον συγκεκριμένο όμιλο έχει πολύ δρόμο με 5 ομάδες να παλεύουν να αποφύγουν τις 3 ακόμη θέσεις που θα οδηγήσουν στον υποβιβασμό(σ.σ. Α.Ε. 2002 και Πηλέας δύσκολα θα μπουν στο κόλπο της μάχης πλέον για την παραμονή).

Μαγνησιακός – Πανιώνιος 0-0

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες για τις δυο ομάδες που έλειψε μόνο το γκολ γράφτηκε ο επίλογος το μεσημέρι του Σαββάτου στο κιούπι. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο η κάθε μία και αφού δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν μοιράστηκαν από 1 πόντο και συνεχίσουν την προσπάθεια τους για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Μαγνησιακός που όχι μόνο αγνοεί την έννοια νίκη στο συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά δεν έχει σκοράρει κιόλας έφτασε τους έφτασε τους 10 βαθμούς έναν λιγότερο από την ομάδα του Πανιωνίου που συγκατοικεί στην 7η θέση με την Αγ. Παρασκευή με 11 πόντους.

Κυριακή 17/1

Ηρακλής-Θησέας 1-0

Ακόμη 3 πόντους πρόσθεσε στην φετινή του συγκομιδή η ομάδα του Γ. Φασουράκη αυτή την φορά κόντρα στον μαχητικό Θησέα Αγριάς, που λίγο έλειψε κάνει την “ζημιά” στους γηπεδούχους καθώς απώλεσε σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τον Κόρμπα να νικιέται από τον Πολυμέρου από την άσπρη βούλα. Με την νίκη τους αυτή, οι παίχτες του Ηρακλή διατήρησαν το -3 από την κορυφή και πλέον στρέφονται στην επόμενη αγωνιστική.

ΑΕ 2002-Σκιάθος 0-0

“Στοπ” στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων έβαλε η Α.Ε. 2002 στην ομάδα της Σκιάθου μιας και οι προσπάθειες- ευκαιρίες των νησιωτών για το πολυπόθητο διπλό, δεν καρποφόρησαν και έτσι σφραγίστηκε αυτό το στείρο 0-0 και το μόνο που θα κρατήσουν οι δύο ομάδες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ο βαθμός της ισοπαλίας. Πάντως όσον αφορά το ποιος μπορεί να βγήκε “κερδισμένος” από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναμφίβολα είναι η γηπεδούχος ομάδα μιας και πλέον μετρά 2 βαθμούς συγκομιδή και απλά προσπαθεί να αποχαιρετήσει την κατηγορία με το κεφάλι ψηλά. Άλλωστε έχει τονιστεί πολλάκις πως η Α.Ε. 2002 είναι μια ομάδα που παλεύει όλα της τα παιχνίδια και προσπαθεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς.
Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις