Αναγέννηση Καρδίτσας: Προφορική συμφωνία με εννιά ποδοσφαιριστές!

Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να γίνει ΠΑΕ η Αναγέννηση Καρδίτσας, θα επισημοποιηθούν οι συμφωνίες με 9 ποδοσφαιριστές.

Από την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στο γήπεδο η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί βρίσκονται στη διαδικασία σύστασης ΠΑΕ, γι’ αυτό και ακόμα δεν έχουν προκύψει ανακοινώσεις για τη στελέχωση του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η ΑΣΑ έχει δώσει τα χέρια με αρκετούς ποδοσφαιριστές με τις επίσημες ανακοινώσεις να έχουν δρομολογηθεί για τις επόμενες μέρες.

Ο Λούκας Μπραμπίγια (φώτο) είναι η πλέον ηχηρή μεταγραφή που έχουν ολοκληρώσει μέχρι στιγμής οι κιτρινόμαυροι. Ο βραζιλιάνος επιτελικός μέσος έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και τις επόμενες μέρες θα μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από κει και πέρα, έχουν συμφωνήσει, ένας δεξιός μπακ που πέρσι ήταν σε ομάδα της Super League 1, ένας αριστερός μπακ από ομάδα της Super League 2, ένας μέσος, ένας εξτρέμ, επίσης από ομάδες της κατηγορίας -ο τελευταίος έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της Super League 1 τα τελευταία χρόνια – και ένας επιθετικός από ομάδα του Βορείου ομίλου της Football League.

Παράλληλα, προχωρημένες είναι οι επαφές με έναν ξένο επιθετικό με θητεία σε Super League 1 και Super League 2 και με έναν Έλληνα με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο Περικλής Αμανατίδης.

Συμφωνημενοι είναι και οι Γκόλιας, Γκέκας που κατάγονται από την Καρδίτσα.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις