«Βράζουν» στον Ηρόδοτο με τον Α. Παπαδάκη – Ναυάγιο με τη σύσταση της ΠΑΕ

Σε φιάσκο εξελίσσεται η υπόθεση… Αντώνης Παπαδάκης για τον Ηρόδοτο, καθώς όπως τονίζουν υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας δεν έχει δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες ημέρες, με το μέλλον της… ΠΑΕ Ηρόδοτος να βρίσκεται πλέον σε ένα τεντωμένο σχοινί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι άνθρωποι του Ηροδότου, προσπαθούν τα τελευταία 24ώρα να επικοινωνήσουν με τον Αντώνη Παπαδάκη, όμως αυτό δεν έχει επιτευχθεί με τον ίδιο, με την υπόθεση σύστασης της ΠΑΕ Ηρόδοτος, να οδηγείται σε ναυάγιο, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, πίστεψαν τόσο το πλάνο, όσο και τις προθέσεις του Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

 

Στον Ηρόδοτο “βράζουν” για την στάση του Αντώνη Παπαδάκη και όπως υποστηρίζουν, σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις τόσο για το μέλλον της ομάδας, όσο και για τα όσα συνέβησαν-διαδραματίστηκαν στο… φιάσκο -όπως αποδείχθηκε- σχετικά με την σύσταση της ΠΑΕ.

 

Πλέον όλα δείχνουν ότι ο Ηρόδοτος θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αυτό αναμένεται να αποφασιστεί τις επόμενες ώρες…

grandsport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις