Α’ Ε.Π.Σ.Θ. : Το ταμείο του 2ου ομίλου για την 9η αγωνιστική

Το goalpost.gr ασχολείται με την 9η αγωνιστική στον 2ο όμιλο και σας παρουσιάζει εκτενέστερα παιχνίδι με παιχνίδι το τι ακριβώς συμβαίνει και στον συγκεκριμένο όμιλο.

Σάββατο 16/1

Δήμητρα – Αγχίαλος 1-1

Σίγουρα την φετινή σεζόν δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή καλή παρουσία της Δήμητρας, με αποτέλεσμα λοιπόν να παραχωρήσει άλλη μια εντός έδρας ισοπαλία και να έχει στην μέχρι τώρα βαθμολογικής της συγκομιδή, 12 βαθμούς και να βρίσκεται στην 6η θέση ένα μόνο βαθμό μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Αγχιάλου, έχει 10 βαθμούς και σίγουρα ο βαθμός αυτός είναι πολύ σημαντικός.

Αχιλλέας – Μυρμιδόνες 0-1

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισαν οι Μυρμιδόνες και πήραν τεράστια βαθμολογική ανάσα στην μάχη της παραμονής. Με την νίκη αυτήν, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στους 11 βαθμούς και σίγουρα ανέκτησαν την ψυχολογία τους ενόψει συνέχειας. Όσον αφορά τους γηπεδούχους συνέχισαν να προβληματίζουν για ακόμη μια αγωνιστική, παρέμειναν στην 11η θέση με 4 βαθμούς και πλέον γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η υπόθεση παραμονή.

Κυριακή 17/1

Σκόπελος-Άθλος 2-2

Χορταστικό το θέαμα, με τέσσερα τέρματα είχαμε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς ωστόσο να έχουμε νικητή και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και για τους δύο. Ειδικά κιόλας αν αναλογιστεί ότι οι γηπεδούχοι απώλεσαν μια σπουδαία ευκαιρία μιας και τέθηκαν αντιμέτωπη με την ουραγό ομάδα και παρέμειναν χαμηλά στην βαθμολογία με 11 βαθμούς. Ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πλέον 2 βαθμούς, αλλά ακόμη έχουν μείνει πολύ πίσω στην υπόθεση παραμονή όντας ακόμη ουραγός.

Αίας Σ. – Πρωτεσίλαος 2-2

Άλλο ένα χορταστικό παιχνίδι διεξήχθη στον συγκεκριμένο όμιλο, αυτήν την φορά στην Σούρπη. Η ομώνυμη ομάδα, υποδέχθηκε τον Πρωτεσίλαο και προσέφεραν θέαμα και γκολ όμως ούτε και δω είχαμε νικητή. Ο Αίαντας έφτασε τους 14 βαθμούς όσους και ο Απόλλων Καναλίων και συγκατοικούν στην 4η θέση, ενώ η ομάδα του Πτελεού έχει 15 και βρίσκεται μόνη 3η.

ΓΣ Αλμυρού – Απόλλων 2-1

Πιο εύκολα απ’ ότι μαρτυρά το τελικό σκορ επικράτησε ο Γυμναστικός συνεχίζοντας το απόλυτο στον συγκεκριμένο όμιλο (9 στα 9) και έφτασε τους 27 βαθμούς, ενώ αυτό που χρίζει αναφοράς για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το πρώτο τέρμα που δέχτηκαν στο φετινό πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές του Λ. Καλογήρου. Αλλά και το εκπληκτικό γκολ του Γιάννη Αντζούρη στο 70′ που πρέπει να το δει κάποιος για να καταλάβει τον βαθμό δυσκολίας του.

Διαγόρας – ΕΜΑ 2-1

Συνεχίζει να κερδίζει και να παραμένει στο -5 από την κορυφή η ομάδα του Στεφανοβικείου, αλλά και να δείχνει πως θα είναι μέχρι τέλους στο κυνήγι του Γ.Σ. Αλμυρού εξαντλώντας όσες πιθανότητες έχει. Ο Διαγόρας έκαμψε και την αντίσταση της μαχητικής Ένωσης Μικροθηβών –Αγροτικός και έφτασε τους 22 βαθμούς έχοντας και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας από την 3η θέση(σ.σ. 7 βαθμούς). Όσον αφορά την Ε.Μ.Α. που πάλεψε το ματς παρέμεινε στους 8 βαθμούς και στην 10η θέση όμως σίγουρα δεν χάθηκε τίποτα ακόμη στην υπόθεση παραμονή.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις