Πρώτη μεταγραφή στον ΑΟ Τρίκαλα ο Μανίσογλου

Η πρώτη μεταγραφή του ΑΟ Τρίκαλα είναι γεγονός και αφορά ένα νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή το 19χρονο Γιώργο Μανίσογλου.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έρχεται με εξαιρετικές συστάσεις στα Τρίκαλα, αποτελώντας προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή Νίκου Σαμολαδά.

Ο Γιώργος Μανίσογλου με καταγωγή από την Χρυσούπολη Καβάλας, είναι γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου του 2002, αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή και μέχρι πρόσφατα ανήκε στον Αλμωπό Αριδαίας , ως δανεικός από τον Α.Ο Ξάνθη, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, όντας γέννημα θρέμμα της ομάδας της Θράκης. Το νέο μέλος της ομάδας του Α.Ο Τρίκαλα αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας Κ-19 και ανταμείφθηκε με την προώθηση του στην ανδρική ομάδα του Α.Ο Ξάνθη και έχει πολλές παραστάσεις με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδος.

Αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα τους κυανέρυθρους στο νέο πρωτάθλημα της SL2 ενώ παράλληλα είναι ένας παίκτης που μπορεί μέσα από την παρουσία του στα Τρίκαλα να αναδειχτεί και να συνεχίσει σε ακόμη υψηλοτερο επίπεδο μελλοντικά.

Πηγή: trikalascore

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις