Σημαντική ενίσχυση με Σιατραβάνη η Νίκη Βόλου

Σημαντικά ενισχύεται η μεσοεπιθετική γραμμή της Νίκης Βόλου με την απόκτηση του Σάββα Σιατραβάνη. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής καλύπτει με την ίδια ευκολία τις δύο πτέρυγες της επίθεσης ενώ έχει επαφή και με το γκολ. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν ο παίκτης χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ-χαφ με μεγάλη επιτυχία.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής σημαντική ήταν η συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πήρε πάνω του την υπόθεση, ειδικά όταν ομάδα της κατηγορίας μπήκε “σφήνα” για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Το βιογραφικό του Σιατραβάνη

Ο Σάββας Σιατραβάνης άρχισε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2009-2010 στην ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, στην ΑΕΛ, η οποία αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Με τους βυσσινί παρέμεινε μέχρι το 2012 όταν και μετακόμισε στον Ηρακλή έχοντας τρεις γεμάτες χρονιές στη Β’ Εθνική. Το 2015 μεταγράφηκε στην Παναχαϊκή, όπου στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος κατέγραψε 11 συμμετοχές πριν μετακινηθεί στη Λαμία τον Ιανουάριο του 2016. Στη συνέχεια ο Σάββας Σιατραβάνης, βασικός και αναντικατάστατος στον Απόλλωνα Σμύρνης, κατέκτησε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ έχοντας 28 ματς και 10 γκολ στο ενεργητικό του. Με τον Απόλλωνα αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας και της Παναχαϊκής. Την τελευταία χρονιά συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με την Ξάνθη καταγράφοντας 28 αγώνες και ένα γκολ. Συνολικά ο Σάββας Σιατραβάνης μετρά 210 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 21 στη Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη.
Ο Σιατραβάνης κατάγεται από τη Λάρισα κι αγωνίζεται ως εξτρέμ.
Πρόκειται για έναν εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της κατηγορίας, έχοντας συνολικά 210 συμμετοχές, σε επίπεδο Β’ Εθνικής, με 39 τέρματα. Παράλληλα, έχει παίξει σε 19 παιχνίδια της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας κι έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια προκριματικής φάσης του Europa League, σε ηλικία 16 χρονών και επτά μηνών, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του νεότερου Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε, επίσης, σε Ηρακλή, Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλωνα Αθηνών, Κέρκυρα και Παναχαϊκή. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, άνηκε στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές, σκοράροντας μία φορά.
Καλωσορίζουμε τον Σάββα στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις