Αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός στην Αγία Άννα ο Κωστούλας

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κωστούλα, ανακοίνωσε η Αγία Άννα, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ «Η Αγία Άννα» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Κωστούλα ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού στην αντρική ομάδα. Ο Γιώργος είναι έμπειρος και γνώστης του ποδοσφαίρου έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών γενικός αρχηγός στην ΑΕ Διμηνίου με σημαντικότερη στιγμή την κατάκτηση του κυπέλου ερασιτεχνών το 2015.

Σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο (Τσιουρέλης Κ, Πετσιμέρης Σ, Γρηγοριάδης Κ.) και τον πρόεδρο της ομάδας έχουν ολοκληρώσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της Αγίας Άννας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην σελίδα της ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά: Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και εγώ από σήμερα στην οικογένεια της Αγίας Άννας. Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας και μου παρουσίασαν το project με έκαναν να αποδεχθώ την πρόταση και να γίνω μέλος αυτής. Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλο το κόσμο του ποδοσφαίρου.»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις