Κινούνται να καλύψουν τα κενά στον Βόλο

Στον Βόλο κινούνται στην κατεύθυνση της απόκτησης ενός αμυντικού μέσου, μετά την απώλεια του Ντααν Ριένστρα. Ως γνωστόν, ο Ολλανδός μέσος υπέστη ρήξη χιαστού, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε και θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για έξι περίπου μήνες, με τον Βόλο να στερείται των υπηρεσιών ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή, που έκανε σημαντική και αθόρυβη δουλειά στον άξονα.

Ο Ριέντρα ήταν ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του Βόλου, μετά τον νεαρό Πέτρο Κύρκο, που έπαθε ρήξη χιαστών, ενώ θυμίζουμε, πως τραυματίας είναι και ο Φάουστο Γκρίλο, ο οποίος υπέστη θλάση και ακολουθεί θεραπεία. Ο Αργεντινός αμυντικός σε δύο περίπου εβδομάδες θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ανασταλτικά ο Βόλος παρουσιάζεται «γεμάτος», αν εξαιρέσουμε τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Εκεί υπάρχει, ουσιαστικά, μόνο ο Κούζντρα, ο οποίος έχει προσόντα, αλλά υστερεί τακτικά. Όσον αφορά τον Πουρίτα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα αμυντικά του καθήκοντα, γιατί πολύ απλά είναι επιθετικογενής παίκτης, που παίζει πιο μπροστά, στα χαφ. Μέχρι τώρα δείχνει διάθεση, πιέζει, αλλά εκεί ο Βόλος χρειάζεται έναν πιο δυνατό ποδοσφαιριστή. Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κινούνται να φέρουν στην ομάδα δεξί μπακ.

Η προετοιμασία
Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Βόλου, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τους γνωστούς τραυματισμούς. Οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν το επόμενο φιλικό παιχνίδι την προσεχή Τρίτη 3 Αυγούστου στη Λαμία, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου αυτό το διάστημα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ και οι συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά με τους παίκτες, προκειμένου να αφομοιώσει η ομάδα την τακτική και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει η τεχνική ηγεσία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις