Προσεγμένες κινήσεις κάνει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ντουάρτε Βαλέντε μαζί με τον Φίλιπ Χάσεκ είναι δύο πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να ελπίζουν πως έχουν κάνει σωστές επιλογές, φέρνοντας στην ομάδα δύο παίκτες, που είναι σε πολύ καλή ηλικία, με παραστάσεις και με πλούσιο ταλέντο.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Χάσεκ δεν εντάσσεται στην κατηγορία των ξένων παικτών κάτω των 23 ετών, που μπορούν να αποκτήσουν οι ομάδες που δεν έχουν πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ. Ο Τσέχος μέσος, μαζί με τον Μαυροβούνιο Βέλικο Μπάτροβιτς, είναι οι δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός, πάνω από το ηλικιακό όριο που του επιβάλλει η απαγόρευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Από εκεί και πέρα, τα τυπικά μένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Άλκη Μαρκοπουλιώτη από την Παναχαϊκή. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα και μένει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτησή του. Έχει παραστάσεις από τη Β΄ επαγγελματική κατηγορία με τους Κισσαμικό, Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις