Περιμένει το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ ο Ολυμπιακός Βόλου

Μέχρι την Δευτέρα 9 Αυγούστου, που είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς, στον Ολυμπιακό θέλουν να προχωρήσουν μια σειρά από μεταγραφικά θέματα, έτσι ώστε η ομάδα να έχει ένα αρκετά μεγάλο αριθμό παικτών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε, πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, με τους «ερυθρόλευκους» να μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας στις 22 Αυγούστου. Εκεί θα μπουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά, ενώ θα δοθεί σίγουρα και ένα φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Νωρίτερα και πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στις 14 Αυγούστου, ενώ στις 21/8 οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Καλαμάτα, η οποία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εξετάσει τον φάκελο, που έχουν υποβάλλει από τις 13 Ιουλίου, προκειμένου να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως και την εγγυητική των 150.000 ευρώ και θεωρούν πως δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα από την ΕΕΑ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις